Main Page Sitemap

Top news

Ethereum-ekosysteemi toi mukaan ohjelmoitavat älysopimukset, jotka mahdollistivat tulevan. Digitaalista rahaa on nimittäin kehitetty aina internetin alkuajoista lähtien. Artikkelin kirjoitushetkellä ollaan siirrytty jo kolmannen sukupolven lohkoketjuteknologiaan, josta hyvänä esimerkkinä ovat projektit kuten. Tämän lisäksi Bitcoinilla on ennalta..
Read more
Bitcoin odottaa tällä hetkellä salamaverkon käyttönottoa, joka nostaisi sen transaktiokapasiteetin nykyaikaiselle tasolle. Yleisen uskomuksen mukaan Satoshi Nakamoto keksi kryptovaluutat ja lohkoketjun, mutta molemmat väittämät ovat virheellisiä. Jos louhijat lopettaisivat työnsä, niin Bitcoin kuolisi valuuttana välittömästi. Sinun..
Read more

Bitcoin miner-sovelluksen todellinen tai väärennetty


bitcoin miner-sovelluksen todellinen tai väärennetty

käteistä rahaa, mikä aiheuttaa omat lieveilmiönsä. Epäselvä on sekin, mihin louhintaa ylipätän tarvitaan, kun kyse on yhtiön omasta rahasta eikä hajautetusta lohkoketjusta. Alkuaikojen muutokset olivat vielä rajumpia: tammikuussa 2011 kurssi liikkui yhden dollarin molemmin puolin mobi bitcoin diamond lompakko coinomi ja tammikuussa 2013 kurssi oli noussut vasta 15 dollariin. Bitcoin-valuutan yllä leijuu kuitenkin tummia pilviä.

Bitcoin miner-sovelluksen todellinen tai väärennetty
bitcoin miner-sovelluksen todellinen tai väärennetty

Suomessa eniten huomiota on herättänyt Onecoin ( m ). Kun rahat ovat pelkkiä bittejä, tietoturvan merkitys korostuu. Tämän niin sanotun lohkoketjun (block chain) odotetaan mullistavan tuo bitcoin rahaa paperi lompakko monia tietojen säilyttämiseen liittyviä toimintoja. Maailmalla on suuria konesaleja täynnä erikoislaitteita louhimassa Bitcoin-rahaa. Epäilyttäväksi Onecoinin tekee se, ettei valuutan arvo märäydy vapailla markkinoilla, vaan yhtiön sisäisessä pörssissä.


Sitemap