Main Page Sitemap

Top news

These problems have been so rampant that in May, the SEC launched a fake initial coin offering in order to warn people against fraudulent cryptocurrencies. Onko bitcoinin kurssinousun aika vihdoin koittanut? Muissa uutisissa pohdimme muun muassa..
Read more
Miksi ei talletus välittäjät avata tilin? Ohjaus: Jorma Nortimo Käsikirjoitus: Reino Helismaa Kuva: Pentti Unho, Kauno Laine Leikkaus: Armas Vallasvuo Äni: Taisto Lindegren, Björn Korander Musiikki: Toivo Kärki Rakennelmat: Aarre Koivisto (lavastus) Tuottaja:.J. Turun Kaupunginteatterin..
Read more

Bitcoin ei koskaan laskenut


bitcoin ei koskaan laskenut

Perkule olivat sopineet et vartiolt tulee joku pelotteleen. Oli ihan omalaatuisensa tunnelma olla väijyssä ase kourassa ja tähyilla ja kuulostella raja -aidan suuntaan. Yksi mieleenpainuvimmista muistoista oli se kun kävimme tutustumassa rajanvalvontaan Vainikkalassa ja Nuijamaalla. Väijymies kerto, että jonkin ajan kulttua oli ilmaisin ilmoittanut, että lanka oli mennyt poikki. "Mie sain loikkarin kiinni, tällä on joku ukko!" Joka äijällä silmät pyöreinä, kysymykset huulilla "Mitä? Näillä kahella oli kyllä armottoman hauskaa. Hänen opastuksella ja käskystä noita toimia tulloin tehtiin. Olisko ollu väpeli tai jotain. Mitä sie rajalta tulet?

No ei minun vuorolla mitän sen ihmeempä tapahtunut. Mut tultiin siihen tulokseen, että se varmaan luulee meijän näyttävän vuosia (3) jäljellä. Kaveri oli vetänyt liikuvat taakse laskenut eteen, join tä ukko oli tarttunut aseen piippuun kiini ja sanonu "ei menny panos piippuun" Varmaan tiesi ettei meillä ollu panoksia mukana, tai kuuli änestä. Virittelimme ilmaisimen majan ympäristön ja pyöritimme väijyä. Tulikios tuolt tosisssan joku aijan yli." No äijä tuotiin sisälle majaan ja muka kuulustelemaan: Mikä mies sie oot?

Bitcoin ei koskaan laskenut
bitcoin ei koskaan laskenut

Saatiko me joku kiinni? Jonkunlaista sanaharkkaa oli käyty ja oli kuulemma ärsyyntynyt sen verran kävi tulemaan kaveri kohti. Siinä olivat aikansa jymynneet ja viimeni oli ukko suostunut tulemaan partiomajalle. Ukko pisti hantiin: Mitä se teille kuuluu, omia metiä kattelen. Olisko ollu kahen kolmen päivän reissu palveluksen lopussa. Nuijamaalla käytiin vartiolla, naapurin kollegalle raja aidalla koetettiin sallaa näyttä tj merkkejä. (myö oltiin jo ihan varmoja että joku loikkari saatin oikeesti kiinni) Kaikki meistä varusmiehistä oli ihan tohkeissaan, niin silloin meijä vetäjältä ja "loikkartilta" petti pokka. Ja kun kaveri oli mennyt kattomaan oli nähnyt tämän miehen.


Sitemap